636505197
info@anoiameteo.cat

Constitució de l’associació AnoiaMéteo

Xarxa meteorològica de la comarca de l'Anoia

Created with Sketch.

Constitució de l’associació AnoiaMéteo

27-06-2020

El divendres 26 de juny membres de la xarxa AnoiaMéteo es van trobar a l’Observatori de Pujalt per tal de definir els estatuts i constituir l’associació AnoiaMéteo. L’associació té per objectiu recollir i difondre la meteorologia de la comarca de l’Anoia i tindrà la seu social a l’Observatori de Pujalt.

Ja a principis d’any es va presentar la xarxa i va començar a funcionar la web www.anoiameteo.cat a on es van recollint la informació de 15 municipis de la comarca de l’Anoia. Des d’AnoiaMéteo es recorda que encara queden municipis per cobrir i que per tan estan oberts a totes aquelles persones que vulguin recollir aquesta informació i vulguin formar part de la xarxa.

La xarxa també està oberta a les escoles que recullen dades meteorològiques de forma periòdica per tal de poder utilitzar les eines de l’associació i poder compartir aquesta informació meteorològica.

Les dades recollides per AnoiaMéteo ajuden a tenir una més bona resolució de la meteorologia que succeeix a la comarca i com ens afecta cada episodi concret. Les dades recollides de precipitació ja s’han fet arribar a caps de bombers i agents rurals per tal que tinguin més informació del territori davant de la campanya d’estiu.

Aquelles persones o escoles interessades en formar part de l’associació cal que es posin en contacte via mail a info@anoiameteo.cat

0Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *