636505197
info@anoiameteo.cat

Com pots col·laborar?

Xarxa meteorològica de la comarca de l'Anoia

Created with Sketch.

Si vols col·laborar amb AnoiaMeteo, la següent informació et serà d’utilitat.

Si vols adherir-te a la xarxa d’AnoiaMeteo l’únic requisit es disposar d’algun aparell de mesura meteorològica o estació meteorològica. Es demana que els aparells siguin d’alta precisió, ja que així les dades seran lo més fiables possibles. Si no en disposes cap, et podrem orientar i ajudar per obtenir-ne els aparells que necessites.

Les dades que recollim i mesurem diàriament son les següents:

  • Temperatura
  • Humitat
  • Pressió atmosfèrica
  • Velocitat del vent
  • Precipitació

La tasca de l’observador és molt important, ja que les dades es complementen amb la vigilància de fenomens meteorològics observats diàriament.

Totes aquestes dades, tant les recollides per aparells de mesura (tant manuals com automàtics), juntament amb tots els meteors observats s’aniran introduint amb un formulari per tal de poder tenir un registre de cada racó de la nostra comarca.

Pots pertànyer a la xarxa d’AnoiaMéteo amb dues modalitats diferents. La primera com observador meteorològic en la que podràs aportar dades mes constantment o com modalitat de vigilant meteorològic en la que ens podràs aportar dades en casos d’episodis d’importància.

Si t’interessa formar part de la nostra xarxa, pots contactar amb nosaltres a través del mateix formulari que trobaràs en aquesta web o a través del email: info@anoiameteo.cat