636505197
info@anoiameteo.cat

Qui som?

Xarxa meteorològica de la comarca de l'Anoia

Created with Sketch.
Forma part de la Xarxa d'Observadors Meteorològics (XOM) del Meteocat com a vigilant meteorològic del municipi de La Llacuna. Gestiona continguts a la web local meteollac.cat i treballa en la recuperació de les dades meteorològiques històriques del municipi.
Abel Galisteo Busquet (La Llacuna)
Aficionat a la meteorologia i l'astronomia
Principalment observador meteorològic del nucli antic de Sta. Mgda. de Montbui. Perfeccionista en agafar les diferents dades. Intento actualitzar el meus instruments per la millor presa de paràmetres. M'agraden les diverses ciències vinculades amb la natura. Vull entendre el què m'envolta...
Enric Barrufet Brunet (Sta. Margarida de Monbui)
Aprenent de tot i mestre en res
Director de l'Observatori de Pujalt des de finals de 2008. Físic, meteoròleg, professor i apassionat per le ciència. Elabora prediccions meteorològiques diàries per a la comarca de l'Anoia en diferents mitjans de comunicació locals.
Albert Borràs i Gonzàlez (Observatori de Pujalt)
Físic i meteoròleg professional
Aficionat a la meteorologia des de ven petit, gaudeixo de molts fenomens meteorològics com les llevantades, les tempestes, les boires gebradores etc, però sobretot de la neu i el temps fred. Actualment prenent dades a Tous des de fa un parell d’anys amb una estació Davis Vantage Vue.
Jordi Pujado (Sant Marti de Tous)
Aficionat a la meteorologia
Forma part de la Xarxa d'Observadors Meteorològics (XOM) del Servei Meteorològic de Catalunya des de l'any 2011, tot i que observant el temps de la zona de Calaf des de l'any 1990. Enginyer forestal i apassionat de la natura i la muntanya.
Josep Raich (Calaf)
Observador de la Xom
Col·laborador de l'Observatori de Pujalt i observador meteorològic del municipi de La Torre de Claramunt.
Forma part del Grup Amateur de Meteorologia Espacial, dedicat a l'estudi del comportament del Sol. Gran part de la seva tasca diària tracta en ser divulgador científic, mostrant la meteorologia i l'astronomia al públic general.
Josep Maria Llenas Garcia (La Torre de Claramunt)
Aficionat a la meteorologia i astrofísic autodidacte
Vigilant de la XOM del Servei Meteorològic de Catalunya a Vallbona d'Anoia. Auxiliar de farmàcia, amant de la natura i de la meteo des de ben petit.
Delfí Farrés i Vallès (Vallbona d'Anoia)
Vigilant de la XOM
Enginyer de Telecomunicacions i màster en meteorologia amb estació automàtica pròpia al Xaró (La Pobla de Claramunt). Encantat amb el món meteorològic des de bén petit quan mirava més al cel que a terra... Bé, de fet el terra el mirava quan estava tot nevat, d'aquí la seva altra gran passió: la neu.
Xavi Linares (El Xaró - La Pobla de Claramunt)
Enginyer de Telecomunicacions
Observador meteorològic de la vila de Piera i el seu terme municipal. Prenc i anoto dades amb una Davis Vue. Interessat en microclimes locals. M'apassionen les tempestes i nevades, fotografiar núvols i natura.
Ramon Jiménez Almirall (Piera)
Aficionat a la meteorologia
Amateur i curiós de meteorologia i climatologia. Sent probablement el que en sap menys de tota l'agrupació, aprofito molt de les anàlisis i explicacions dels companys per aprendre'n! A Rubió des del 2016 i amb dades meteorològiques des del gener 2017 i amb ganes de saber-ne molt més.
Jérôme Loos (Rubió)
Aficionat a la meteorologia
Amant de la meteorologia, climatologia i els fenomens severs, pero per sobre de tot, un enamorat de l'ambient glaciar.
Joan Sebastiàn Llanos (Can Bonastre - Piera)
Amant de la meteorologia
Amant de la natura i aficionat a la meteorologia des de la gran nevada del 2010, estudiant de geografia a la Universitat de Barcelona. Amb ganes de viure i enregistrar tota mena de fenomens extrems durant els següents anys.
Victor Selle Montesinos (Carme)
Aficionat a la meteorologia
Vigilant de la XOM del servei meteorològic de Catalunya a La Beguda Alta, tècnic de qualitat i gestor ambiental, aficionat a la meteo i la seva evolució.
Narcís Batlle Martí (Beguda Alta)
Vigilant de la XOM
Pagès, pendent i depenent del temps
Marcel·lí Planell (Veciana)
Aficionat a la meteorologia
Observador del temps i amant fenòmens meteorològics des de ben petit. Sempre m'ha acompanyat un termòmetre per saber la temperatura. Enamorat de la natura. Mestre jubilat i en un lloc ideal per contemplar el que passa al cel i al medi
Albí Gómez (Pareres - Veciana)
Aficionat a la meteorologia
Llicenciat en Ciències de la Informació i en Geografia, especialitat Climatologia. Ha treballat com a meteoròleg, predictor i comunicador als Canals de tv de la Sexta i Tele 5, entre d’altres. Actualment forma part de l’equip com a predictor, editor i comunicador, en la secció de l’Oratge, el temps d’ À PUNT MÈDIA, tv pública valenciana
Lluís Obiols Julbe
Meteoròleg i comunicador professional.